"omdat je mag zijn wie je bent"

Heel enthousiast begon ik in 2019 met mindcards.nl Als moeder van 3 kids, waarvan 2 met een vorm van autisme is ons leven allesbehalve doorsnee. Destijds bedacht ik dat het een goed idee zou zijn om een aantal kaartjes met positieve zelf opbouwende teksten rond de badkamer spiegel te hangen. Zo onstonden de 10 mindcards voor kids. Geen idee van een bedrijf, zat totaal niet in mijn achterhoofd, zorgen genoeg om andere dagelijkse dingen. Maar uit enthousiasme van anderen en een duwtje de goede kant op heb ik een website rond mindcards gebouwd en nog meer kaarten en posters bedacht.

Toch bleef het kriebelen en wilde ik graag meer, dat blijkt nu achteraf iets te enthousiast, gezien mijn beperkte tijd en energieniveau, is het onmogelijk om 2 websites te runnen en ook nog 2 social media kanalen. Ik begon in september 2020 met Studio In Stijl, waar ik mode accessoires, zoals haarbanden, sieraden en tassen ging verkopen. Heel erg leuk, maar iets teveel hooi op de vork.

Nu 2021 en wilde ik eigenlijk stoppen met alles. Tot ik een lieve net zo creatieve vriendin sprak die zei: Nicole, je moet ook niks en het mag ook wel gewoon op een relaxte manier.  Toen dacht ik ja, ik heb geen doel om binnen een jaar een miljoen te verdienen, ik wil gewoon naast mijn pittige gezin en mijn eigen depressieve periodes heen, heel graag mooie dingen maken en aanbieden. Daar hoeft geen druk op te zitten.

Daarom kies ik nu voor een andere vorm, een andere jas die me beter past. Mindcards blijft bestaan alleen zullen de producten die ik daarvoor ontwerp uiteindelijk alleen nog via Studioo-m.nl verkocht gaan worden. Maar ook zullen er hele mooi nieuwe items bij gaan komen, meer gericht op interieur en vormgeving, omdat daar echt mijn passie ligt als interieur ontwerper/stylist.

Ontwerpen blijf ik doen, je mag me ook altijd een bericht sturen om iets voor je op maat te maken qua kaart, poster of sieraad. Met alle liefde!
Vanaf nu noem ik mezelf #slowpreneur of #oermoederpreneur, want hoe ik het ook wend of keer, mijn kids komen altijd op nr 1 !

Mijn motto ‘be your own kind of beautiful’ is wat ik wil uitdragen in alles wat ik doe. Wees wie je bent, zoals jij is er maar een!!

meer over mij weten en mijn gezin? klik hieronder op de knop!

meer dan een...

Als creatieveling zit ik vaak vol ideeen. Een daarvan is mindcards. Dat is 2019 ontstaan. Een set van 10 kaarten om kinderen te ondersteunen in wie ze zijn, wie ze mogen zijn. Zichzelf.

Ik weet hoe het is om gepest te worden, ik weet hoe het is om er niet bij te horen. Ik weet hoe het is om een negatief zelfbeeld te hebben. Daarnaast leef ik al meer dan 20 jaar met depressiviteit en voedt ik kinderen met autisme op.
Mijn leven staat in het teken van de ander, zorgen voor. Meer dan bovengemiddeld. Dat is zwaar, maar het is ook wat het is. Dit is mijn rol. Maar naast dat ik op de eerste plaats moeder ben mag het stuk Nicole er ook zijn.
Dit vind je terug bij mindcards en Studioo/M

Volg je hart, het weet de weg.