Algemene voorwaarden

Je koopt bij STUDIOO/M  handegemaakte ontwerpen. Dit wordt zo zorgvuldig mogelijk gedaan.
Mocht er iets mis zijn met een door jou ontvangen bestelling, dan graag dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons kenbaar maken. 

Specifiek voor jou gemaakte artikelen kunnen niet retour, waaronder maanstand en sterrenstandposters/kaarten en voor jouw speciaal op verzoek ontworpen kaarten en posters. 
– bij het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met de stand van de maand die door ons wordt vastgesteld – wij gebruiken de website moongiant.com. 

Er kan geen discussie ontstaan over de maanstand – op internet zijn er talloze websites en of apps die maanstanden bepalen of berekenen – helaas komen deze niet allemaal met elkaar overeen. Wij gebruiken de app SimpleMoon met als dubbelcheck Moongiant.com en dit is voor ons altijd leidend. Wil je perse een bepaalde maanstand volgens bijvoorbeeld een bestaand geboortekaartje waarop een maanstand staat? neem dan contact op via de mail voordat je de bestelling plaatst!

ONTWERP

Bij ieder ontwerp op de website staat duidelijk aangegeven hoe dit gemaakt zal gaan worden. Het deel van de maan wat je niet ziet is het deel wat ik goud maak. Dit is het standaard ontwerp. Je kunt kiezen uit 1 lettertype voor de naam – geboortedatum – geboortegewicht – tijd – plaatsnaam wordt in 1 standaard lettertype afgedrukt.

Wil je dit anders dan zie je bij het artikel een vak waarin je dit kunt aangeven, de kosten hiervoor bedragen 9,95, Dit geldt voor kleine aanpassingen- hartje van goud, andere deel van de maan goud – klein sterretje van goud erbij of de data en overige gegevens in ander lettertype. 

Wil je een ontwerp verder aanpassen dan kan dit enkel via een mail of een DM, het wordt dan een ontwerp op maat, hier gelden andere prijzen voor. Dat kan dus niet via dit vakje worden aangevraagd!

GEBOORTEKAARTJES – TROUWKAARTEN – BEDANKKAARTEN – ANDER SPECIFIEK KAARTONTWERP

  • Ik werk met diverse pakketprijzen voor handgemaakte geboortekaartjes. vraag gerust naar meer informatie info@studioo-m.nl
  • in overleg maak ik graag iets moois voor je – we kunnen via DM – mail of zoom met elkaar spreken maar uiteraad ook persoonlijk
  • je ontvangt altijd een proefdruk(ken) aanpassen mag altijd, ik maak maximaal 3x een nieuwe proefdruk voor je
  • is het ontwerp akkoord? dan ontvang je per mail de offerte en mag de aanbetaling van 30% binnen 7 werkdagen worden overgemaakt – het restant bedrag mag voldaan worden binnen 7 dagen na levering. Je ontvangt hier een nieuwe factuur voor.

SIERADEN

De sieraden zijn handgemaakt. Wij gebruiken onderdelen van stainless steel en DQ quality. Dit om de zo groots mogelijke kwaliteit te bieden. Toch geven wij geen garantie dat onderdelen niet verkleuren. Dit kan helaas altijd.
Ons advies is daarom ook, laat de sieraden niet in contact met water of zwemwater komen. En wees voorzichtig met parfum, cremes en lotions. Er zit geen garantie op de onderdelen.
Mocht er onverhoopt iets stuk gaan dan kunnen wij het sieraad repareren tegen een kleine vergoeding. Verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.

  • retourneren of defecten graag per mail binnen 3 dagen na ontvangst kenbaar maken via info@studioo-m.nl 
  • is een sieraad stuk, wij repareren tegen vergoeding van de onderdelen. Opsturen naar STUDIOO/M is voor eigen rekening.
  • handgemaakte items mogen niet geretourneerd worden
  • retourneren kan dus enkel bij defect of bij de aankoop van niet handgemaakte items.

verzending

Wij verzenden binnen Nederland via DHL, We versturen helaas niet meer via de normale post, dit omdat pakjes en kleine enveloppen vaak niet aankomen.

Al onze verzendingen hebben daarom track en trace via DHL.
DHL is onze pakket verzender. Je kunt kiezen uit pick-up point €4,95 of thuisbezorgd €5,95.
DHL brievenbuspakje met track & trace €3,95.
Je ontvangt altijd een track & trace van DHL.
GRATIS VERZENDEN V.A 50,-

Verzenden naar Belgie, dit doen wij via Mondial Relay. kosten zijn 6,75

RETOURNEREN

ALLE MAANSTAND EN STERRENBEELD ONTWERPEN EN SPECIAAL VOOR JOU GEMAAKTE KAARTEN EN OVERIGE ONTWERPEN KUNNEN NIET RETOUR.

HANDGEMAAKTE ITEMS KUNNEN NIET RETOUR.

Je kunt alle overige items zoals woondeco of sieraden wel retourneren.
Mocht je willen retourneren dan dien je dit per mail info@studioo-m.nl  aan te geven. We ontvangen dan graag jouw bestelnummer en de reden van retour.
Melding van retour na ontvangst product binnen 3 dagen.
LET OP kosten voor retournering zijn voor de klant zelf tenzij het een deelretournering betreft of als er iets stuk is gegaan.

Mocht je vragen hebben, of twijfel, laat het ons gewoon weten. Samen vinden we altijd een oplossing.

Happy shopping!

Wat onze klanten zeggen
40 beoordelingen