Algemene voorwaarden

Je koopt bij STUDIOO/M  producten waarvan sommige handgemaakt. Dit wordt zo zorgvuldig mogelijk gedaan.
Mocht er iets mis zijn met een item dan graag dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons kenbaar maken. 

Specifiek voor jou gemaakte artikelen kunnen niet retour, waaronder maanstand en sterrenstandposters en voor jouw ontworpen kaarten. 
– bij het plaatsen van de bestelling ga je akkoord met de stand van de maand die door ons wordt vastgesteld – wij gebruiken hiervoor de iOs app SimpleMoon – info

Er kan geen discussie ontstaan over de maanstand – op internet zijn er talloze websites en of apps die maanstanden bepalen of berekenen – helaas komen deze niet allemaal met elkaar overeen. Wij gebruiken de app SimpleMoon en dit is voor ons altijd leidend. Wil je perse een bepaalde maanstand volgens bijvoorbeeld een bestaand geboortekaartje waarop een maanstand staat? neem dan contact op via de mail voordat je de bestelling plaatst!

Overige artikelen mogen retour. Twijfel je over een artikel? Vraag ons gerust om meer fotos of een video via email of een DM op instagram.

De sieraden zijn handgemaakt. Wij gebruiken onderdelen van stainless steel en DQ quality. Dit om de zo groots mogelijke kwaliteit te bieden. Toch geven wij geen garantie dat onderdelen niet verkleuren. Dit kan helaas altijd.
Ons advies is daarom ook, laat de sieraden niet in contact met water of zwemwater komen. En wees voorzichtig met parfum, cremes en lotions. Er zit geen garantie op de onderdelen.
Mocht er onverhoopt iets stuk gaan dan kunnen wij het sieraad repareren tegen een kleine vergoeding. Verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.

  • retourneren of defecten graag per mail binnen 3 dagen na ontvangst kenbaar maken via info@studioo-m.nl 
  • is een sieraad stuk, wij repareren tegen vergoeding van de onderdelen. Opsturen naar STUDIOO/M is voor eigen rekening.
  • handgemaakte items mogen niet geretourneerd worden
  • retourneren kan dus enkel bij defect of bij de aankoop van niet handgemaakte items.

verzending

Wij verzenden binnen Nederland via DHL, We versturen helaas niet meer via de normale post, dit omdat pakjes en kleine enveloppen vaak niet aankomen.

Al onze verzendingen hebben daarom track en trace via DHL.
DHL is onze pakket verzender. Je kunt kiezen uit pick-up point €4,95 of thuisbezorgd €5,95.
DHL brievenbuspakje met track & trace €3,45.
Je ontvangt altijd een track & trace van DHL.

Verzenden naar Belgie, dit doen wij via Mondial Relay. kosten zijn 6,75

RETOURNEREN
(zie boven)
Mocht je willen retourneren dan dien je dit per mail info@studioo-m.nl  aan te geven. We ontvangen dan graag jouw bestelnummer en de reden van retour.
Melding van retour na ontvangst product binnen 3 dagen.

Mocht je vragen hebben, of twijfel, laat het ons gewoon weten. Samen vinden we altijd een oplossing.

Happy shopping!