Algemene voorwaarden

Je koopt bij STUDIOO/M  producten waarvan sommige handgemaakt. Dit wordt zo zorgvuldig mogelijk gedaan.
Mocht er iets mis zijn met een item dan graag dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons kenbaar maken. 
Specifiek voor jou gemaakte artikelen kunnen niet retour, waaronder maanstand en sterrenstandposters en voor jouw ontworpen kaarten.
Overige artikelen mogen retour. De kosten voor retournering zijn voor eigen rekening. Wij zijn een kleine webshop en kunnen de kosten voor retournering momenteel nog niet dragen. Twijfel je over een artikel? Vraag ons gerust om meer fotos of een video via email of een DM op instagram.

De sieraden zijn handgemaakt. Wij gebruiken onderdelen van stainless steel en DQ quality. Dit om de zo groots mogelijke kwaliteit te bieden. Toch geven wij geen garantie dat onderdelen niet verkleuren. Dit kan helaas altijd.
Ons advies is daarom ook, laat de sieraden niet in contact met water of zwemwater komen. En wees voorzichtig met parfum, cremes en lotions. Er zit geen garantie op de onderdelen.
Mocht er onverhoopt iets stuk gaan dan kunnen wij het sieraad repareren tegen een kleine vergoeding. Verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.

  • retourneren of defecten graag per mail binnen 3 dagen na ontvangst kenbaar maken via info@studioo-m.nl kosten van de retour zijn voor eigen rekening
  • is een sieraad stuk, wij repareren tegen vergoeding van de onderdelen. Opsturen naar STUDIOO/M is voor eigen rekening.
  • handgemaakte items mogen niet geretourneerd worden
  • retourneren kan dus enkel bij defect of bij de aankoop van niet handgemaakte items.

verzending

Wij verzenden binnen Nederland via DHL, We versturen helaas niet meer via de normale post, dit omdat pakjes en kleine enveloppen vaak niet aankomen. Al onze verzendingen hebben daarom track en trace via DHL.
DHL is onze pakket verzender. Je kunt kiezen uit pick-up point €4,50 of thuisbezorgd €5,75.
DHL brievenbuspakje met track & trace €3,95.
Je ontvangt altijd een track & trace van DHL.

Verzenden naar Belgie, dit doen wij via Mondial Relay. Thuisbezorgd voor 7,75 en bij een afhaalpunt voor 4,-

Verzenden is GRATIS bij bestellingen v.a 75,-

RETOURNEREN
(zie boven)
Mocht je willen retourneren dan dien je dit per mail info@studioo-m.nl  aan te geven. We ontvangen dan graag jouw bestelnummer en de reden van retour.
Kosten zijn voor eigen rekening. Melding van retour na ontvangst product binnen 3 dagen.

Mocht je vragen hebben, of twijfel, laat het ons gewoon weten. Samen vinden we altijd een oplossing.

Happy shopping!