'Omdat je mag zijn wie je bent'

Heel enthousiast begon ik in 2019 met mindcards.nl Als moeder van 3 kids, waarvan 2 met een vorm van autisme is ons leven allesbehalve doorsnee. Destijds bedacht ik dat het een goed idee zou zijn om een aantal kaartjes met positieve zelf opbouwende teksten rond de badkamer spiegel te hangen. Zo onstonden de 10 mindcards voor kids. Geen idee van een bedrijf, zat totaal niet in mijn achterhoofd, zorgen genoeg om andere dagelijkse dingen. Maar uit enthousiasme van anderen en een duwtje de goede kant op heb ik een website rond mindcards gebouwd en nog meer kaarten en posters bedacht.

Toch bleef het kriebelen en wilde ik graag meer, dat was achteraf iets te enthousiast, gezien mijn beperkte tijd en energieniveau. Het was onmogelijk om 2 websites te runnen en ook nog 2 social media kanalen. Ik begon in september 2020 met Studio In Stijl, waar ik mode accessoires, zoals haarbanden, sieraden en tassen ging verkopen. Super leuk, maar mijn ontwerp en interieur roots bleven kriebelen.

2021 en wilde ik eigenlijk stoppen met alles. Tot ik een lieve net zo creatieve vriendin sprak die zei: Nicole, je moet ook niks en het mag ook wel gewoon op een relaxte manier.  Toen dacht ik, ach, ik ga ook mijn gevoel volgen en alleen nog maar dingen ontwerpen en inkopen waar ik ook echt zelf blij van wordt. 

Daarom kies ik nu voor een andere vorm, een andere jas die me beter past. Mindcards blijft bestaan alleen zullen de producten die ik daar ontwerp uiteindelijk alleen nog via STUDIOO/M  verkocht gaan worden. Maar ook zullen er hele mooi nieuwe items bij gaan komen, meer gericht op interieur en vormgeving, omdat daar echt mijn passie ligt als interieur ontwerper/stylist.

Ontwerpen blijf ik doen, je mag me ook altijd een bericht sturen om iets voor je op maat te maken qua kaart, poster of sieraad of interieur advies. Met alle liefde!

Vanaf nu ben ik een #slowpreneur en volg ik mijn gevoel.

meer over mij weten en mijn gezin? klik hieronder op de knop!

a2 poster alles