'Omdat je mag zijn wie je bent'

Heel enthousiast begon ik in 2019 met mindcards.nl,
Dat idee ontstond rond onze jongste dochter. In ons gezin met 3 kinderen, waarvan 2 met een vorm van autisme kan de hectiek en chaos soms doorslaan. Ik bedacht dat het een goed idee zou zijn om een aantal kaartjes met positieve affirmaties rond de badkamer spiegel te hangen. Zo onstonden de 10 mindcards voor kids.
Geen idee van een bedrijf, dit zat totaal niet in mijn achterhoofd, zorgen genoeg om andere dagelijkse dingen. Maar uit enthousiasme van anderen en een duwtje de goede kant op heb ik een website rond mindcards gebouwd en nog meer kaarten en posters bedacht.

In 2020 toen de wereld ondersteboven kwam te hangen, besloot ik nog een webshop te openen, met mode accessoires. Dat bleek achteraf iets te enthousiast, gezien mijn beperkte tijd en energieniveau. Het was onmogelijk om 2 websites te runnen en ook nog 2 social media kanalen. En stiekem vroeg ik me af of ik hier nu wel zo blij van werd.

In 2021 wilde ik eigenlijk stoppen met alles. Tot ik een lieve net zo creatieve vriendin sprak die zei: Nicole, je moet ook niks en het mag ook wel gewoon op een relaxte manier. 
En ach wat heb ik te verliezen, ik ga ook mijn gevoel volgen en alleen nog maar dingen ontwerpen en inkopen waar ik ook echt zelf blij van wordt. 

Daarom kies ik nu voor een andere vorm, die me beter past. De mindcards blijven bestaan, en inmiddels is er al zoveel moois bij gekomen. De maanstand en sterrenbeeld ontwerpen, interieur posters, en allerlei soorten cadeaus, en persoonlijke ontwerpen zoals trouw- en geboortekaarten.

Ontwerpen het liefste wat ik doe, je mag me ook altijd een bericht sturen om iets voor je op maat te maken qua kaart, poster of sieraad en zelfs interieur advies. Met alle liefde!

meer over mij en mijn gezin? klik hieronder!

nicole heinen
a2 poster alles